Att konferera hos oss

Er hälsa och välbefinnande är vår främsta prioritet när ni bor och konfererar hos oss.
Vi möblerar med avstånd i våra lokaler och handsprit och plasthandskar finns alltid tillgängligt, har ni andra önskemål för att göra ert möte ännu mer tryggt kommer vi fram till en bra lösning tillsammans.

Under pandemin har vi även anpassat vår fika servering och ni väljer såklart själva om ni vill ha fikat i vår konferenslobby eller i er konferenslokal. Vi serveras fikat i portionsformat och inplastat.

Här finns även möjlighet till Videokonferens ifall ni har någon deltagare eller föreläsare som inte kan vara med på plats. Vi använder oss av Polycom Studio USB video bar är det perfekta komplementet för ditt mötesrum. Systemet är kompatibelt med Teams.
Vi har även en Jabra Speak 750 hos oss som är designad för att driva dina möten med sömlöst högklassigt ljud. Med full duplex-ljud för mer naturliga samtal, UC- och Microsoft Teams-certifiering, samt plug and play-funktion, får du maximal flexibilitet i ert mötesrum.

Med vårt strategiska läge på flygplatsen bara 200 meter från avgångshallen är det enkelt för både internationella och svenska gäster att ta sig hit. Restiden från Göteborgs centrum till hotellet är endast 20 minuter med bil.
Vi har även fri parkering!

Varmt välkomna till oss!

Se våra konferenslokaler här

Skicka oss din konferensförfrågan här

Se vår fina broschyr här