Att konferera hos oss

Öppettider
Konferensbokning: måndag-fredag 08.00-16.00.

Med vårt strategiska läge på flygplatsen bara 200 meter från avgångshallen är det enkelt för både internationella och svenska gäster att ta sig hit. Restiden från Göteborgs centrum till hotellet är endast 20 minuter med bil.
Våra mötesbokare finns på plats på hotellet och de hjälper en att skapa de bästa förutsättningarna för ett lyckat möte eller event.
Som konferensgäst hos oss har ni alltid gratis parkering och kan nyttja våra shuffleboards och Boulebanor utan extra kostnad.

Här finns även möjlighet till Videokonferens ifall ni har någon deltagare eller föreläsare som inte kan vara med på plats. Vi använder oss av Polycom Studio USB video bar är det perfekta komplementet för ditt mötesrum. Systemet är kompatibelt med Teams.
Vi har även en Jabra Speak 750 hos oss som är designad för att driva dina möten med sömlöst högklassigt ljud. Med full duplex-ljud för mer naturliga samtal, UC- och Microsoft Teams-certifiering, samt plug and play-funktion, får du maximal flexibilitet i ert mötesrum.

Kontakta för bokning, klicka Konferens [at] landvetterairporthotel.se (subject: Konferensf%C3%B6rfr%C3%A5gan%20) (här)

Eller ring oss på 031 977 557

Varmt välkomna till oss!