Om oss

Med vår placering på en internationell flygplats och bara 200 meter från avgångshallen har Landvetter Airport Hotel varit hem åt flygbesättningar från när och fjärran, förväntansfulla turister och hårt arbetande affärsresenärer sedan 1987. I kontrast till flygplatsens stress och buller erbjuder vi våra gäster en lugn och trivsam oas.

Hotellet är familjeägt och har förutom 184 hemtrevliga rum en mysig restaurang och 10 moderna konferensrum. Totalt kan vi ta emot upp till 330 mötesdeltagare.
Tack vare vårt strategiska läge har hotellet blivit en populär mötesplats för internationella konferenser.

Vi har ett stort gym på 150m2 och en relax med Bastu som ingår när man bor hos oss och vi har fri parkering för våra gäster den natten de bor på hotellet.

Från och med 1 januari 2018 är Landvetter Airport Hotel kontantfritt, bättre för miljön och för vår säkerhet. Snabbare och enklare för dig som kund. Vi tackar för er förståelse och för att ni hjälper oss göra vår arbetsmiljö tryggare.
Betalning kan istället ske via kreditkort, swish eller förskottsbetalning.

Avbokning av rum kan ske kostnadsfritt fram till kl. 18.00 ankomstdagen.
Incheckning kan ske tidigast kl. 15.00. Utcheckning ska ske senast 11.00.

Vår historia

Landvetter Airport Hotel grundades 1987 av Lilian Engström som tidigare hade drivit två souvenirbutiker i flygterminalen. Efter några år insåg Lilian att det efterfrågades övernattningsmöjligheter och det blev starten på en framgångsrik resa. Från början fanns det 43 rum, idag har hotellet 184 rum alla inredda i skandinavisk stil. På hotellet och i rummen avspeglas nuvarande ägarna, Lilians son Lars-Göran och hans fru Linda Engströms, passion för konst och design.

-Vi vill att vårt hotell skall kännas som ett andra hem för våra gäster, förklarar Linda. Vackra tavlor pryder väggarna och tillsammans med textiler och designmöbler blir det vackra, hemtrevliga och inspirerande miljöer, vilket skapar värme och glädje till alla som bor, konfererar och besöker oss.  

Familjen Engström driver också en konferensanläggning i Göteborg som heter Gårda Konferens så äger de Nösund Havshotell på Orust.

 

PDF: