ERBJUDANDE
2 eller 3-rätters 385/ 474

Toast Skagen till förrätt, välj varmrätt och avsluta med en fantastisk Crème brûlée

Ost & Charkuterier
  • Ostbit 65

    En ostbit serveras med marmelad, honungsrostade nötter och fröknäcke (L)

  • Osttallrik 155

    Tre sorters ost, marmelad, honungsrostade nötter & fröknäcke (L)

  • Charkuteritallrik 155

    Tre sorters charkuterier med oliver och fröknäcke

  • Ost & charkuterier 295

    Tre sorters ost & charkuterier, oliver, marmelad, honungsrostade nötter & fröknäcke (L)

Klassiker
  • Caesarsallad med kyckling 205

    Romansallad, tomat, rödlök, parmesan, bacon, caesardressing och krutonger (G)

  • Caesarsallad med Pannoumi 205

    Romansallad, tomat, rödlök, parmesan, caesardressing och krutonger (G)

  • Caesarsallad med räkor 245

    Romansallad, tomat, rödlök, parmesan, bacon, caesardressing och krutonger (G)

  • Räksmörgås 155 / 235

    Handskalade räkor på rågbröd med klassiska tillbehör (G)

  • Toast Skagen 185

    Smörstekt brioche med skagenröra, rödlök, gräslök, citron och löjrom (L)(G)

  • Löjromstoast Kalix 295

    Smörstekt brioche med smetana, rödlök, gräslök, citron och 40g löjrom från Kalix (G)(L)

Förrätter
  • Råbiff på hängmörad svensk nöt 165

    Serveras med rostad mandel, tryffelolja, friterad purjolök & surdegsbaguette

  • Krämig jordärtskockssoppa 155

    Serveras med rostad mandel, tryffelolja, friterad purjolök & surdegsbaguette

Huvudrätter
  • Ryggbiff från finsk gård 295

    200g ryggbiff från fisnk gård serveras med rostad potatis, rostade grönsaker, rödvinsky & bearnaisesås (L)

  • Halstrad fjällröding 295

    Dill- & citronbakad potatis, sandefjordssås, smörstekt spetskål & forellrom (L)

  • Krämig Karljohansvampsrisotto 235

    Serveras med tartufata, rostade hasselnötter och parmesan (L)

Burgare
  • Högrevsburgare 245

    Högrevsburgare, hamburgedressing, karamelliserad lök, tomat, krispsallad, cheddarost, bacon & smörgåsgurka (G) (L)

  • Pannoumiburgare 245

    Pannoumi med hamburgedressing, karamelliserad lök, tomat, krispsallad & picklad gurka (G)(L)

Barnens favoriter
  • Barnburgare 85

    Serveras med tomat, gurka och pommes (G)

  • Pannkakor 85

    Serveras med jordgubbssylt och vispad grädde (L) (G)

  • Pasta med köttfärssås 85

    Rigatoni med köttfärssås och parmesan (G)

Dessert
  • Crème brûlée 95

    Med vaniljglass, inkokt päron, kaksmulor & knäckflarn (L)

  • Mörk chokladganache 95

    Kanderade hasselnötter, salt karamellglass, kolasås & chokladjord (L)

  • Säsongens glass eller sorbet 85

    Serveras med maräng, färska bär & krossade kaksmulor (G)(L)

  • Tryffel 25/ 85

    Fyra chokladtryfflar (L)

G: Inehåller gluten L: Innehåller laktos VE: Vegan

Har du allergier? Låt oss veta, så ser vi till att din måltid är lika utsökt men säker för dig!

Vår Food & Beverage Manager
Manuel Bartrina

Har en gedigen bakgrund från flera av Göteborgs bästa restauranger.

Tillsammans med sitt team i köket och servicen sätter han en stor ära i att leverera härliga matupplevelser med innerlig service till våra gäster.