ERBJUDANDE
2 eller 3-rätters 415/ 515

Toast Skagen till förrätt, välj varmrätt och avsluta med en fantastisk Crème brûlée

Ost & Charkuterier
  • Ostbit
    65

    En ostbit serveras med marmelad, honungsrostade nötter och fröknäcke (L)

  • Osttallrik
    155

    Tre sorters ost, marmelad, honungsrostade nötter & fröknäcke (L)

  • Charkuteritallrik
    155

    Tre sorters charkuterier med oliver och fröknäcke

  • Ost & charkuterier
    295

    Tre sorters ost & charkuterier, oliver, marmelad, honungsrostade nötter & fröknäcke (L)

Klassiker
  • Caesarsallad med kyckling
    205

    Romansallad, tomat, rödlök, parmesan, bacon, caesardressing och krutonger (G)

  • Caesarsallad med Pannoumi
    205

    Romansallad, tomat, rödlök, parmesan, caesardressing och krutonger (G)

  • Caesarsallad med räkor
    245

    Romansallad, tomat, rödlök, parmesan, bacon, caesardressing och krutonger (G)

  • Räksmörgås
    155 / 235

    Handskalade räkor på rågbröd med klassiska tillbehör (G)

  • Toast Skagen
    185

    Smörstekt brioche med skagenröra, rödlök, gräslök, citron och löjrom (L)(G)

  • Löjromstoast Kalix
    295

    Smörstekt brioche med smetana, rödlök, gräslök, citron och 40g löjrom från Kalix (G)(L)

Förrätter
  • Råbiff på hängmörad svensk nöt
    165

    Picklade rödbetor, äggulekräm, kapris, pommes allumette, smörgåskrasse

  • Gazpacho
    155

    Serveras med paprika, gurka, stjälkselleri samt ört- & vitlöksbröd (G) (VE)

Huvudrätter
  • Ryggbiff
    315

    Serveras med friterad potatis, tomat- och rödlökssallad, rödvinsky & bearnaisesås (L)

  • Halstrad fjällröding
    295

    Serveras med dill- & smörslungad färskpotatis, sandefjordssås, fänkålscrudité & forellrom (L)

  • Krämig Karljohansvampsrisotto
    235

    Serveras med tartufata, gräslöksolja och parmesan (L)

Burgare
  • Hamburgare
    245

    Serveras med chilimajonnäs, picklad silverlök, tomat, krispsallad, cheddarost, bacon och pommes frites (G) (L)

  • Pannoumiburgare
    245

    Serveras med chilimajonnäs, picklad silverlök, tomat, krispsallad och pommes frites (G)(L)

Barnens favoriter
  • Barnburgare
    95

    Serveras med tomat, gurka och pommes (G)

  • Pannkakor
    95

    Serveras med jordgubbssylt och vispad grädde (L) (G)

  • Pasta med köttfärssås
    95

    Rigatoni med köttfärssås och parmesan (G)

Dessert
  • Crème brûlée
    95

    Med vaniljglass, marinerade jordgubbar, kaksmulor & knäckflarn (L)

  • Mörk chokladganache
    95

    Kanderade hasselnötter, salt karamellglass, kolasås & chokladjord (L)

  • Säsongens glass eller sorbet
    85

    Serveras med maräng, färska bär & krossade kaksmulor (G)(L)

  • Tryffel
    25/ 85

    Fyra chokladtryfflar (L)

G: Inehåller gluten L: Innehåller laktos VE: Vegan

Har du allergier? Låt oss veta, så ser vi till att din måltid är lika utsökt men säker för dig!

Vår Food & Beverage Manager
Manuel Bartrina

Har en gedigen bakgrund från flera av Göteborgs bästa restauranger.

Tillsammans med sitt team i köket och servicen sätter han en stor ära i att leverera härliga matupplevelser med innerlig service till våra gäster.