• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

VECKA 25

Måndag: Köttfärslimpa på kalv serveras med rödbetsmarmelad, frasig kapris, smulad getost, potatispure’ och rödvinssky

 

Tisdag: Sotad dagens fångst serveras med syrad savoy- och fänkålssallad, friterade linser samt musselskum

 

Onsdag: Parmesanfyllt kycklingbröst serveras med krämig basilikasås, citronbakade primörer och rostad potatis

 

Torsdag: Vår midsommarkrans gjord på lågtempad dagens fångst, Norröna matjessill, dillslungad färskpotatis, hackat ägg, gräslök, crudite’ på rädisa, dillemulsion och rågcrunch.

 

Fredag: MIDSOMMARAFTON
 

Vegetarisk: Friterade fetaostknyten serveras med melonsallad och myntatzatziki

Pris: 149:- Ink. salladsskål, soppa, kaffe och kaka 

 

 

NYHET!

Vi serverar nu vår populära räksmörgås under lunchen.

Rikligt med handskalade räkor på vårt hemmagjorda rågbröd tillsammans med dillmajonnäs, kokt ägg, picklad lök och citron.

Pris: 195:- Ink. salladsskål, soppa, kaffe och kaka 

 

 

Lunchen håller öppet: Måndag-Fredag 11:30-14:00 (EJ röda dagar eller klämdagar).

Hälsningar Johan med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka restaurang [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider.