• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Alla våra råvaror är noga utvalda och kommer från omtänksamma uppfödare och kunniga hantverkare.
Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från lokala odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

I lunchen ingår en hemlagad soppa, en stor salladsbuffé, gott bröd - bakat av vår franske bagare, kaffe (brygg-, espresso, cappuccino, latte) och en frestande kakbuffé.

Allt detta för 160:-

 

Vecka 4

Måndag: Fänkålsrubbad pluma med blomkålspure’, råstekt blomkål, knaperstekt fläsk och smörad buljong
 

Tisdag: Kalv i sötsyrlig dillsås serveras med kokt potatis och morötter

 

Onsdag: Parmesanfärserat kycklingbröst från Mowitz gård med vitlöksstekt potatis samt krämig basilikasås

 

Torsdag: Lammporchetta smaksatt med vitlök och soltorkad tomat serveras med gratin dauphinois och rosmarinsky

 

Fredag: Vår biff Rydberg på svensk oxfile’ med ölstekt lök, vispad senapscreme, äggula och persilja
 

Fisk: Ljummen confiterad lax med purjolöksaska, picklad rödlök och gurka, pepparrotsemulsion med russin samt forellrom, rågcrunch och brynt smör

  

Veg: Krämig risotto med spenat. Serveras med kroketter på svamp och solrosfrön samt rostad paprikavinnigrette

 

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.30- 14.00 (Vi har den ordinarie lunchen stängd röda dagar samt klämmdagar)

Hjärtligt välkommen hälsar Suzanna och Johan med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka reservation [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider