• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Alla våra råvaror är noga utvalda och kommer från omtänksamma uppfödare och kunniga hantverkare.
Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från lokala odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

I lunchen ingår soppa, en buffé av sallad, hembakt bröd, kaffe och kaka

Allt detta för 160:-

V. 41

Måndag: Kycklingbröst från Munka ljungby med rostad vitlökscreme och gremolata

Tisdag: Shish kebab på lammfärs med tabbouleh, myntayoghurt med citron och sotade padrones

Onsdag: Fläskbog med sötpotatispure’, pepparrotsskum, picklade senapsfrön och friterad persilja

Torsdag: Boeuf bourguignon på högrev från Ölanda gård. Serveras med glaserade smålökar, rökt sidfläsk och kastanjechampinjoner från Östragärde gård samt mandelpotatispuré

Fredag: Limemarinerad tärnad svensk oxfile’ med kimchi country fries, chili och lime emulsion samt salladslök
 

Fisk: Lättrimmad torskfile’ med kaprisbär, rödbetor, brynt smör och smörgåskrasse

Veg: Västerbottenpaj med örtslungade primörer, svampcreme samt saltrostade pumpakärnor

 

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.30- 14.00 (Vi har den ordinarie lunchen stängd röda dagar samt klämmdagar)

Hjärtligt välkommen hälsar Andreas och Johan med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka här för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider