• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Vecka 38

Måndag: Helstekt pluma serveras med krämig svampsås, rostad potatis och inlagd gurka

 

Tisdag: Rödvinskokt lammgryta med lamm från Ljungkile. Serveras med pärlcouscous samt zuccini och morotstzatziki

 

Onsdag: Rimmad oxbringa med pepparrotsstuvad spetskål och persiljerostade rotfrukter

 

Torsdag: Hackebiff m/w serveras med picklad silverlök, tryffelemulsion, råhyvlade champinjoner, parmesan och rostat mandel-rasp samt vattenkrasse och timjansrostade potatishalvor

 

Fredag: Het krispig kycklinglårfile’ med blekselleri, jerkdipp samt pommeschateau

 

Veckans fisk: Dagens fångst i smörad musselbuljong serveras med timjansrostade äpplen, höstens primörer och rökta musslor
 

Veckans vegetariska: Ljummen getost och- rödbetssallad med Gotlandslinser, färska fikon och honungsvinnigrette med honung från Nolhaga bigård i Kungälv. Serveras med rostade valnötter, småtomater från Gällenäs och senapsört

 

149 kr ink. salladsskål, nybakt bröd, soppa, kaffe och kaka.

 

 

 

Lunchen håller öppet: Måndag-Fredag 11:30-14:00 (EJ röda dagar eller klämdagar).

Hälsningar Mattias och Linda med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka restaurang [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider.