• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

LUNCH VECKA 40

Måndag: Lammfrikadeller i kryddig tomatsås med olivris och gremolata

 

Tisdag: Krispig porchetta på grissida smaksatt med färskmalen svartpeppar, citron och fänkål. Serveras med rostade säsongsprimörer och smörad buljong

 

Onsdag: Strömmingssandwich på smörstekt brioche med brynt smör, lingoncreme, syltad rödlök och friterad dill

ALT.

Köttfärslimpa på kalvfärs med rödbetsmarmelad, kapris, getost, potatispure och skysås

 

Torsdag: Sesambakad kyckling med brynt soyasmör, sotad broccoli samt chili och- koriandermajonnäs

 

Fredag: Långbakat högrev serveras med bakad cheddarcreme med jalapeno, krispig jordärtsskocka och stora klyftpotatis

 

Veg: Vår ”buddha bowl – Swedish fusion” med rostad matvete, morotscrudite’, variation av betor, 63 graders bakat ägg, avocado, krispigt grönkål, kryddiga mandlar samt apelsin och- ingefära emulsion

 

Pris 115:- 

 

Hälsningar Suzanna & Axel med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka restaurang [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider

 

Öppettider: Måndag-Fredag 11:30-14:00