• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Alla våra råvaror är noga utvalda och kommer från omtänksamma uppfödare och kunniga hantverkare. Vår meny speglar årstidernas rytm, färgsprakande grönsaker från lokala odlare samt bär och svamp från skogarna omkring.

I lunchen ingår soppa, en buffé av sallad, hembakt bröd, kaffe och kaka

Allt detta för 149:-

Vi serverar lunch måndag till fredag mellan kl. 11.30- 14.00

Hjärtligt välkommen hälsar Andreas och Johan med personal!

 

Boka bord!

 

Dagens lunch V.16

Måndag: Svensk gårdskyckling smaksatt med timjan serveras med en liten tomatsallad, rostad parmesanpotatis och citronsky

Tisdag: Örtstekt kotlettrad från Gråbo serveras med rostad mandel och paprikasalsa samt rödvinssky

Onsdag: Biff stroganoff på hängmörad svensk biff serveras med rostad paprika, rödvin, créme fraiché smaksatt med ädelost och rågkrutonger

Torsdag: LAH:s halv special serveras med Black Angus korv, vårt hemmagjorda korvbröd och västkustsallad samt tryffelsmaksatt potatispuré och friterad schalottenlök

Fredag: Stängt

Fisk: Halstrad lax serveras med potatisbakelse smaksatt med spenat och fetaost, marinerad fänkål och vitvinssås

Veg: Sotade Haricot verts serveras med potatisstomp, bakat ägg och vitlöksfrästa nötter

 

Dagens lunch V.17

Måndag: Annandag Påsk är lunchen stängd

Tisdag: Soya och sesammarinerad fläskkarré serveras med glasnudelsallad samt tryffelemulsion och koriander

Onsdag: Klassiska wallenbergare serveras med potatispuré, brynt smör, petit pois och rårörda lingon

Torsdag: Lamm porchetta med soltorkad tomat, rosmarin och vitlök serveras med gratin dauphinois

Fredag: Kyckling BBQ serveras med mynta och melonsallad samt brie de meaux creme

Fisk: Smörbakad kummel serveras med svenskt äpple, kål, örtemulsion samt vitlökssmörad musselbuljong

Veg: Cannellonis fyllda med skogssvamp och ricotta, serveras med liten örtsallad