• restaurant_overview
  • restaurant_bookshelf_2
  • restaurant_lounge_area

LUNCH

Så var det äntligen dags att köra igång höstens luncher!

På grund av den rådande pandemin vidtar vi fortsatta åtgärder för detta och serverar därmed ingen sopp eller salladsbuffè.

 

LUNCH VECKA 33:

 

Måndag: Lammfrikadeller i kryddig tomatsås med olivris och gremolata

 

Tisdag: Krispig porchetta på grissida smaksatt med färskmalen svartpeppar, citron och fänkål. Serveras med rostade säsongsprimörer och smörad buljong

 

Onsdag: Senapsmarinerad strömmingsflundra med dill, potatispure’, skirat smör och rårörda lingon

 

Torsdag: Sesambakad kyckling med brynt soyasmör, sotad broccoli, pak choi samt chili och- koriandermajonnäs

 

Fredag: Pulled pork bakat med äpple på surdegsbröd med bön och majssalsa, coleslaw samt pommes chateau

 

Veckans vegetariska: Vår ”buddha bowl – Swedish fusion” med rostad matvete, morotscrudite’, variation av betor, 63 graders bakat ägg, avocado, krispigt grönkål, kryddiga mandlar samt apelsin och- ingefära emulsion

Pris 115:- 

 

Hälsningar Suzanna & Axel med personal!
 

För bordsbokning upp till 6 personer
Boka bord!

För bokning av en grupp, 7 personer eller fler vänligen klicka restaurang [at] landvetterairporthotel.se (subject: Restaurang%20-%20Gruppbokning%20Lunch%20) (här) för att skicka in din bokningsförfrågan eller ring 031 977 550

OBS! Bokningar över 7 personer måste förbeställa sin mat för att undvika långa väntetider