Corona/Covid-19 info

Bästa gäst,
 
Din hälsa och ditt välbefinnande är vår första prioritet när du bor hos oss.
Den senaste tidens nyhetsrapportering har dominerats av Coronaviruset och därför vill jag personligen informera dig om att vi har infört utökade rutiner för städning av hotellrum och gemensamma ytor.
 
Vi bevakar kontinuerligt utvecklingen kring Covid-19 och vi följer noga de riktlinjer som kommer från Världshälsoorganisationen WHO och Folkhälsomyndigheten gällande spridningen av viruset. Vårt främsta fokus är att tillgodose våra gästers behov samtidigt som vi gör allt vi kan för att skydda dig, våra medarbetare och vårt samhälle.
 
Exempel på några åtgärder som vidtagits är:

  • Vi har stärkt upp rutinerna för städning och rengöring av rummen efter varje vistelse. Hotellet lägger extra stort fokus på städning av frekvent använda ytor som nyckelkort, datorer i allmänna ytor, hissdörrar och knappar, dörrhandtag och dörrlås, ljusströmbrytare, skrivbordsytor, telefoner, fjärrkontroller för TV och badrumsarmaturer.
  • Hotellet har också ökat fokus på städning av allmänna utrymmen som till exempel receptionen, möbler i frukostmatsalen och utrustning i gymmet. 

För att säkerställa hälsa och välbefinnande hos vår hotellpersonal har vi bland annat infört följande åtgärder:

  • Om någon medarbetare inte mår bra eller om någon nära anhörig till dem inte mår bra uppmanar vi dem att stanna hemma för att undvika eventuell smittspridning.
  • Se till att ha god handhygien genom att ofta tvätta händerna och använda handsprit så ofta som möjligt
  • Regelbundet rengöra vid sin arbetsplats.
  • Och viktigast av allt, om de känner att de har influensaliknande symtom uppmanar vi dem att ta kontakt med sjukvården. 

Om du har en befintlig bokning hos oss ser vi fram emot att få hälsa dig välkommen och vi vill att du ska känna dig trygg med att vi har vidtagit alla rimliga åtgärder för att miljön på vårt hotell ska vara hälsosam och trygg.
 
Din hälsa och ditt välmående är vår högsta prioritet och vi uppskattar det förtroende som vi får när du bor hos oss.
 
 
Med vänlig hälsning
 
Patrik Turnesjö

VD

PDF: