Kock dagtid

Vi söker en kock som främst arbetar dagtid. Du älskar matlagning och bakning från grunden!

Brinner du för att skapa mat med hjärta – där varje lunch, varje kaka och varje detalj känns genomtänkt och gjort med omsorg? Hos oss får du arbeta i en varm och personlig miljö där du ansvarar för helheten i kök och matsal under dagtid.

Ansvarsområden:

  1. Vällagade luncher som förgyller upplevelsen för våra gäster
  2. Servering och kontakt med gästerna – du är ansiktet utåt dagtid
  3. Bidra till att utveckla vår meny genom att föreslå nya rätter och säsongsanpassade alternativ
  4. Fikabröd och bakverk till både hotellgäster och kollegor
  5. Ansvar för personalmat som är näringsrik och god
  6. Förberedelser av konferensprodukter
  7. Fredagsfika som blir veckans höjdpunkt
  8. Stöttning av frukostteamet i prepp och logistik
  9. Planering, beställningar och inventering vid behov

Kvalifikationer:

  1. Du kan laga mat och har känsla för smaker och presentation
  2. Bakning är något du tycker om och gärna utvecklar
  3. Du är självgående, strukturerad och tar ansvar för helheten
  4. Du tycker om att ge god service och skapa en trivsam upplevelse
  5. Du är lösningsorienterad och ser vad som behöver göras
  6. Du trivs i en roll där du har både ansvar och frihet
  7. Grundläggande kunskaper om livsmedelssäkerhet och hygien principer

Hos oss får du:

  1. Tillsvidareanställning efter provanställning
  2. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns
  3. Fri parkering med möjlighet till el-laddning
  4. Rabatt på flygbussen
  5. Förmånliga priser på hotellet för dig, vänner och familj
  6. Friskvårdsbidrag
  7. Skobidrag
  8. Tillgång till Hotellets stora Gym (150 kvm)
  9. Då vårt hotell är en del av BWH Hotels får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western-hotell eller ett World Hotels-hotell.

Känner du igen dig? Då ser vi fram emot att höra från dig.

Märk ansökan med "Kock dagtid"

Manolo Bartrina

Rekryterande chef

Skicka in din ansökan