Kallskänka/Kock

Har du passion för dessert, bakning och vällagad mat?

Vi söker en kreativ och driven kock som trivs i kallköket men också känner sig bekväm på varma sidan med tillagning av kött, fisk och vegetariska rätter.

Du blir en del av ett härligt team som lagar mat med hjärta, kvalitet och stolthet.

Tjänsten är på kvällar och helger samt vid konferenser.

Ansvarsområden:

  1. Förberedning och upplägg av förrätter och kalla rätter
  2. Tillverkning av desserter, bakverk och enklare bröd
  3. Att kunna hoppa in på varma sidan vid behov – tillagning av kött, fisk och vegetariska rätter
  4. Mise en place inför kvällsservice och konferens
  5. Ansvar för personalmat som är näringsrik och god
  6. Att bidra till en positiv, effektiv och kvalitetsmedveten arbetsmiljö

Kvalifikationer:

  1. Du har erfarenhet från restaurang- eller hotellkök
  2. Brinner för dessert, bakning och kreativ matlagning
  3. Är trygg i både kall- och varmkök
  4. Är självgående, noggrann och lösningsorienterad

Hos oss får du:

  1. Tillsvidareanställning efter provanställning
  2. Lön enligt överenskommelse, kollektivavtal finns
  3. Fri parkering med möjlighet till el-laddning
  4. Rabatt på flygbussen
  5. Förmånliga priser på hotellet för dig, vänner och familj
  6. Friskvårdsbidrag
  7. Skobidrag
  8. Tillgång till Hotellets stora Gym (150 kvm)
  9. Då vårt hotell är en del av BWH Hotels får du även ta del av personalrabatter på övernattning när du bor på ett Best Western-hotell eller ett World Hotels-hotell.

Känner du igen dig? Då ser vi fram emot att höra från dig.

Märk ansökan med "Kallskänka/Kock"

Manolo Bartrina

Rekryterande chef

Skicka in din ansökan